Informationsmöte

Varmt välkommen på informationsträff om Falu Ungdomsjour!

Träffa representanter från styrelsen och få reda på mer kring hur du kan engarera dig för ett jämställt Falun fritt från våld. I höst kommer vi att dra igång utåtriktad verksamhet med grupper, stödtelefon, skolbesök samt medverkan på olika arrangemang såsom Falu Pride. Och kanske något annat om det är någonting som DU brinner för att göra!

Falu Ungdomsjour är medlem i riksorganisationen Unizon och 2-3 juni kommer två av deras utbildare hit och håller en grundkurs. Det är den obligatoriska kursen för alla aktiva medlemmar i vår förening. Mer info om den kommer inom kort.

Om du inte kan komma på denna informationsträff men är intresserad av att veta mer eller engagera dig, hör av dig!

Var? Slaggatan 37, i Studiefrämjandets lokal
När? 24 maj, 17.30

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *